Vandglad – Lyseng svømmebad

Holdet er for 3-6-årige drenge og piger.

På vandglad holdene lærer børnene gennem svømme-lege-øvelser at kunne klare sig selv i vandet og finde tryghed og glæde ved at bevæge sig i vand. Vi skal plaske med arme og ben og lege små lege, som I måske har prøvet på land, som man også kan lege i vand.

Målet er, at barnet bliver tryg ved at være i vandet, have hovedet under vand, samt beherske at bevæge sig selvstændigt fra A til B.

Leg i vand er med til at give barnet kropsbevidsthed og styrker muskler samt stimulerer den motoriske udvikling.

Det er kun børn og instruktører, der er i vandet.

På dette hold er der en deltagerbegrænsning på 12 deltager til 2 instruktører. Det gør vi for at sikre høj kvalitet og sikkerhed i vandet.

Holdinformation

Du kan gå til Vandglad 3-6 år på:

Lyseng svømmebad mandag
Fra kl. 16-16.30 (Water and Fun – AAGE)

Fra 16.30-17.00 (Vandglad)
Instruktører: Emma Kirstine Vestergaard Nielsen og Lea Nygaard Elmstrøm

Pris for deltagelse i et år

Indmeldelse for Vandglad koster 1400 kr. for en hel sæson.

Praktisk info

Hold øje med kalenderen og jeres mail. Er der aflysninger eller andet, får I besked herom over mail. Sæsoner løber fra uge 36 til uge 17. Holdet følger Aarhus Kommunes skoleferier, og der vil altså ikke være træning i ferierne.