Rosenvangsskolen

Vis stort kort

Holdliste

• Gymnastik og leg
  • Gymnastik og leg tager udgangspunkt i kroppen og dens muligheder. Vi skal øve os i at løbe, springe, hoppe, rulle, klatre i ribber, svinge i tove og holde balancen.

• MGP-dans 2.-4. klasses piger
  • Vi tager udgangspunkt i at lege til musik og laver små enkle dansekombinationer.

• Idræt for børn med autisme og/eller ADHD
  • Holdet er for børn med autisme eller lignende diagnose.

Indholdet vil tage udgangspunkt i det sted deltagerne er, og indholdet kunne fx være boldlege, stafetter, motoriske øvelser, leg og bevægelse til musik.

• Parkour
  • Generelt handler parkour om at komme direkte fra A til B. Derfor ligger udfordringen i at kravle, springe og klatre over de forhindringer, der måtte være på vejen

• Parkour for autister

Instruktørerne vil som minimum have gennemgået et kursus om autisme og ADHD. Nye instruktører deltager derfor i DHIF´s kursus ”Idræt for børn og unge med autisme og ADHD” d. 12 januar 2013.