Ofte stillede spørgsmål

Her vil du finde svar på de fleste spørgsmål om Idrætsskolen. Kan du ikke finde svar på lige netop dit spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os her

Hvordan melder vi os til?

Det gør I her på hjemmesiden. Inde på tilmeldingssiden kan I læse mere om, hvordan selve tilmeldingen forgår. Her kan I også se, om der er ledige pladser på holdet. Det er smertefrit og kan klares i løbet af få minutter.

Hvordan ved man, om man har fået en plads på holdet?

Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold. Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. Hvis du ønsker pladsen, kan du acceptere og foretage betaling – eller afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks.

Hvornår starter og slutter sæsonen?

Sæsonen i AGF’s Idrætsskole starter i uge 36 og uge 17

Er Idrætsskolen åben i skolernes ferier?

Nej, vi holder ferie efter skolernes feriekalender. Så vi holder efterårsferie, juleferie, vinterferie og påskeferie.

Hvad koster det?

OBS! Alle priser er for en hel sæson fra uge 36 til og med uge 17.

Deltagelse på et almindeligt hold ................................... 1100,-
Indmeldelse til sidste del af sæsonen............................ 600,-
Deltagelse på Vandglad ................................................ 1.400,-
Indmeldelse til sidste del af sæsonen (vandglad).......... 800,-
”Idræt for autister” og ”Parkour for autister” ................. 1.300,-

Skal man betale for et helt år?

Ja, der betales for et helt år af gangen. Det gør det nemmere både for os og for jer. I skal kun tilmelde jer og betale én gang, og for os bliver det meget nemmere rent administrativt. Det er dog altid muligt at få refunderet dele af beløbet, såfremt barnet vælger at stoppe.

Kan man få en prøvegang på holdet?

I kan altid få lov til at komme og prøve at være med 3 gange, derefter skal I melde jer til via hjemmesiden. På hjemmesiden kan I se, om der er ledige pladser på det ønskede hold. Og ellers er I altid velkomne til at sende en mail og spørge om det er muligt at komme til ”prøvetræning”.

Hvordan melder vi os ud af idrætsskolen?

Ved køb af deltagelse på et hold er der fortrydelsesret indtil 14 dage efter første træningsgang. Ved framelding senest dagen efter anden træningsgang (14 dage efter) refunderes det fulde beløb. Herefter refunderes indbetalte beløb kun efter aftale med Leder af AGF’s Idrætsskole. Hvis holdet ikke oprettes, tilbagebetales hele beløbet naturligvis.

Ved udmelding inden for fristen skal der sendes en mail til agfidraetsskole@gmail.com. Mailen skal indeholde navn, adresse, fødselsdata samt mailadresse og telefonnummer på den, der har været indmeldt. Derudover skal der oplyses hvilket hold, der ønskes udmeldelse fra.

Hvad er ”et fritidspas”, og hvordan får vi et?

Fritidspasset er økonomisk hjælp til betaling af kontingent. Det skal søges gennem Aarhus Kommune. Sport & Fritid kan tilbyde at betale kontingentet, hvis dit barn ønsker at deltage i en foreningsaktivitet i Aarhus. Med fritidspasset i hånden kan du få betalt op til 1.000 kr. i kontingent i en børne-, ungdoms- eller idrætsforening efter dit barns eget ønske. På forsiden findes i højre hjørne et ikon, der hedder fritidspas. Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn er berettiget til et, kan du finde svaret her. Proceduren for anvendelse er ligeledes beskrevet herunder.

Når du har fået tildelt et fritidspas kan du kontakte idraetsskolen@gmail.com - De kan hjælpe dig med hvordan du bruger det